Marjolein Govaerts

Marjolein weet als geen ander hoe een zoektocht naar de juiste baan kan lopen. Van een bedrijfs juridische afdeling stapte ze over naar de banksector. Vervolgens beproefde ze haar geluk in executive search. Daar kwam ze volledig tot haar recht.

Na acht jaar was het tijd voor verandering. De overstap naar een non-profit milieuorganisatie volgde. Deze kennismaking met een andere wereld leidde tot een enorme verrijking van kennis, contacten en waardevolle ontmoetingen.

Deze ontmoetingen leidden tot een nieuw inzicht bij Marjolein. Het inzicht dat het de persoon is die haar raakt, die haar enthousiast maakt. Met als gevolg een terugkeer naar executive search in de vorm van een eigen bureau Govaerts Executive Search. 

Tegelijkertijd start ze met een langdurige opleiding bij Phoenix Opleidingen waar Marjolein in aanraking komt met o.a. Familieopstellingen en Transactionele Analyse. Ze wordt opgeleid als systemisch begeleider/coach. Na vijf jaar verandert ze haar bedrijfsnaam in Govaerts Search & Coaching. Professionals begeleiden op weg naar een nieuwe baan of naar nieuwe veranderende inzichten geeft Marjolein energie.

Door Govaerts Search & Coaching op te zetten geeft Marjolein executive search en coaching een eigen, persoonlijke invulling. Graag gaat ze oprechte relaties aan met de mens achter de organisatie of met de kandidaat. Haar doortastende aanpak geeft daarbij de doorslag voor een maximaal resultaat.

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

We helpen je graag verder