Kandidaten

Onze opdrachtgevers zijn advocatenkantoren, professional firms en juridische afdelingen van bedrijven. Voor hen struinen wij de markt af naar ambitieuze en zelfbewuste Legal professionals of professionals zoals een Kantoordirecteur, Business Development manager of HR manager.

Herken jij jezelf in het bovenstaande en ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Dan ontvangen wij graag je cv en je wensen per e-mail. Wij bekijken je profiel zorgvuldig en maken een realistische inschatting in hoeverre je ervaring en achtergrond aansluiten op de functies die wij doorgaans in portefeuille hebben.

Als het voor ons beiden interessant is ontmoeten we je graag persoonlijk om precies te achterhalen wie je bent en wat je zoekt. Vakinhoudelijk, maar ook qua organisatiecultuur en samenwerking binnen een team. Dat bepaalt mede je succes. We vragen door en prikkelen je om de juiste match te kunnen maken.

Coaching

Je bent ook van harte welkom als je vastloopt of wanneer je niet op zoek bent naar een nieuwe baan maar een vraag hebt over je loopbaan. Hoe je de promotie krijgt die je graag wil, of hoe je kunt omgaan met de feedback die je krijgt of weerstand die je ervaart in je team of van je manager. Ook kunnen je privéomstandigheden meer invloed hebben op je werk dan je wenst. Wij helpen je graag.

Klik hier voor meer informatie over coaching.

Spreekt onze benadering je aan?

Neem contact met ons op voor een afspraak.