Coaching

Soms gaat het in je werk of privé niet meer zoals je wil. Wat ooit makkelijk ging, loopt ineens moeizaam. Wat je altijd al deed, lijkt averechts te werken. Hoe komt dat? Wij helpen je om dat te onderzoeken.

Het kan gaan om je loopbaan, je relatie tot je collega’s of een andere situatie waarmee je worstelt. We werken met dat wat er is. Het is mogelijk dat we op een andere coachvraag uitkomen dan de vraag waarmee je kwam. Omdat het deze vraag is die nu bij je speelt. Bewust of onbewust.

Tijdens de sessies gaan we kijken naar wie je bent, waar je vandaan komt en welke patronen daarbij horen. Hoe ben je geworden wie je bent? Dat is spannend, maar ook mooi. Je komt erachter waarom je bepaalde kwaliteiten hebt. Ook al vind je die vanzelfsprekend, ze komen ergens vandaan. Als je je daar meer bewust van bent, kun je ze beter gebruiken.

Door coaching krijg je meer zelfinzicht en verruim je je blik. Wij willen je echt ontmoeten, je raken. Dat levert soms verdriet, angst of schuldgevoelens op. Niet altijd prettig of aangenaam. Eerder ongemakkelijk. Ongemak is echter nodig om in beweging te komen. Zodat er iets gebeurt. Als coach helpen we je om de moed te vinden om de stap te zetten die nodig is. Voorbij de angst, schaamte of verdriet. Overigens wordt er ook gelachen, want zonder luchtigheid en licht kom je er niet!

Klik hier voor het persoonlijk profiel van Marjolein Govaerts.

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

We helpen je graag verder